Day: October 3, 2018

Inauguration of Storage Facilities in the New Bazaar, Tirana

AADF in cooperation with the Municipality of Tirana and the business association TID Tirana organized the inauguration of the new storage facility in the area of the New Bazaar in Tirana. In this ceremony took part the Chairman of the BoT of AADF, Mr. Michael Granoff, the Mayor of Tirana Mr. Erion Veliaj, members of [...]read moreInauguration of Storage Facilities in the New Bazaar, Tirana

TID Tirana – Ceremonia e ndezjes së dritave

Ditën e premte, data 7 Dhjetor, ora 18:00, TID Tirana ndezi dritat e festave në zonën e Pazarit të Ri dhe në rrugen Rr. Luigj Gurakuqi. Në fjalën e tij përshëndetëse, Z. En Muci, kryetari i bordit i TID Tirana, falenderoi Bashkinë Tiranë dhe Fondacionin Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim për kontributin e tyre të deri tanishëm, pa [...]read moreTID Tirana – Ceremonia e ndezjes së dritave

Fair “Dibra and Mati days in Tirana” at Tirana New Bazaar

Fair “Dibra and Mati days in Tirana” was another activity organized in the Creative Square at Tirana New Bazaar on 8-9 April 2017. The tradition and cultural heritage, preserved by the citizens of Dibra, is a great national asset, so the AADF was one of the biggest co-financers of this activity. Mr. Martin Mata, AADF [...]read moreFair “Dibra and Mati days in Tirana” at Tirana New Bazaar