Day: March 24, 2021

Aneta Diamanti, orëndreqëse në Pazarin e Ri

Histori e shkurter e një biznesi familjar që përfaqëson pasionin, mjeshtërinë dhe traditën! “Në moshën 15 vjecare, familja ime, e detyruar nga kushtet ekonomike më orientoi drejt profesionit të orëndreqëses, profesion që e ushtroj prej 55 vitesh.Në këtë pune u njoha dhe me bashkëshortin me të cilin me shumë punë dhe përkushtim ngritëm dyqanin, i [...]read moreAneta Diamanti, orëndreqëse në Pazarin e Ri