Bare & Restorante

Baret dhe Restorantet

Baret dhe Restorantet

Baret dhe Restorantet

Search Business

Te Pazari Ri Fast Food, Shija me e re ne Pazar! Best food taste in town!

read more

Mulliri i vjeter te Pazari i Ri.

read more

Old bazaar u hap ne muajin Shkurt 2018, me deshiren per te qene ne te njejten linje me Pazarin e Ri, nje piketakimi mes te rese dhe tradicionales. Per kete arsye kemi zgjedhur te sjellim per klientet tane vendas dhe te huaj,

read more

Ergi Fish Dyqani i peshkut ka mbi 19 vite qe operon ne tregun e peshkut. Vecantia e dyqanit eshte cilesia e mire e produkteve qe ofrohen dhe sherbimi i klientit.

read more

Të gjitha varietetet e pjatave me ushqim deti: pasta, rizoto dhe shumëllojshmëri të peshkut të gatuar në mënyrë të shkëlqyer.

read more

Stephen Center eshte themeluar ne vitin 1994 nga misionaret Amerikan Chris dhe Laura Dakas. U krijua per ti sherbyer komuniteteve Shqiptare ,te huaja dhe misionare. Restoranti i Qendres Stefan sherben ushqime te shijshme te nje

read more

Yummy Tirana eshte nje nga bizneset me te reja te Pazari i Ri. Duke ofruar lengje te ndryshme frutash, akullore, waffle me cokollaten belge te mrekullueshme etj. Yummy eshte kthyer ne nje vend te preferuar per klientet e Pazarit

read more

Nje restorant me vetë shërbim a la carte me ushqime tradicionale shqiptare dhe italiane, embelsira dhe furrë buke.

read more

Markata E Peshkut eshte nje nder restorantet e peshkut me te mira ne Tirane, e cila ofron gatime tradicionale te kuzhines italiane dhe mesdhetare. Prej disa vitesh ne Tirane, ajo ndodhet afer qendres,  tek Tregu i Pazarit Te

read more