Bare & Restorante

Baret dhe Restorantet

Baret dhe Restorantet

Baret dhe Restorantet

Search Business

Të gjitha varietetet e pjatave me ushqim deti: pasta, rizoto dhe shumëllojshmëri të peshkut të gatuar në mënyrë të shkëlqyer.

read more

Stephen Center eshte themeluar ne vitin 1994 nga misionaret Amerikan Chris dhe Laura Dakas. U krijua per ti sherbyer komuniteteve Shqiptare ,te huaja dhe misionare. Restoranti i Qendres Stefan sherben ushqime te shijshme te nje

read more

Yummy Tirana eshte nje nga bizneset me te reja te Pazari i Ri. Duke ofruar lengje te ndryshme frutash, akullore, waffle me cokollaten belge te mrekullueshme etj. Yummy eshte kthyer ne nje vend te preferuar per klientet e Pazarit

read more

Nje restorant me vetë shërbim a la carte me ushqime tradicionale shqiptare dhe italiane, embelsira dhe furrë buke.

read more

Markata E Peshkut eshte nje nder restorantet e peshkut me te mira ne Tirane, e cila ofron gatime tradicionale te kuzhines italiane dhe mesdhetare. Prej disa vitesh ne Tirane, ajo ndodhet afer qendres,  tek Tregu i Pazarit Te

read more

Produktet tona percillen tek klientet nga nje staf profesionistesh ne fushen e krijimtarise se kokteljeve. Ofrojme birra te standarteve Europiane si: Paulaner, Effe, Franceskane, Corona, Peroni, Heiniken. Ofrojme Smothie 100 %

read more

Home Social Club është vendi më i ri në Pazarin e Ri.Një restorant Bistro dhe Gourmet që ofron një menu të pasur me përbërës lokalë të kthyer në ushqime të veçanta për konsumatorët. Nuk mund mos ta përmendim

read more

Ardi Bar Kafe eshte nje nga baret e para ne zonen e Pazarit me nje eksperience 11 vjecare qe ne vitin 2007.  Ze vend ne nje nga vilat me te bukura dhe te vjetra ne hyrje te pazarit te Ri. Ne shoqerine e birres dhe veres mund te

read more