Bare & Restorante

Baret dhe Restorantet

Baret dhe Restorantet

Baret dhe Restorantet

Search Business

Bar coffe –Snacks

read more

Biznesi i sherbimit te kafes dhe produkteve te barit nisi ne vitin 2014 dhe ishim nder te paret ne fushen e kafeterise ne zonen e Pazarit te Ri perpara rinovimit te qendres dhe reabilitimin te saj nga Bashkia. Biznesi nisi si nje

read more

Sophie Caffe eshte nje brand Shqiptar i krijuar ne Shtator te vitit 2013. Sophie eshte kthyer si nje shtepi per klientet tane, pervec familjes, punes dhe shkolles, kjo ne saje te komoditetit, sherbimit dhe produkteve

read more

Zgara Al Pazar u hap me 26 tetor 2017 ne Pazarin e Ri te Tiranes. Ushqimi yne eshte shume i shijshem dhe porcionet e bollshme. Ofrojme nje sherbim shume te mire dhe cmime konkuruese. Tek ne do te gjeni prodhime mishi te

read more

Mbeshtetur ne taditen dhe vleren e produkteve shqiptare te brumit ky vend ofron me te miren e vdo treve. Keshtu kemi sjelle byrekun me qumesht tradite e shqiperise se mesme ,lakrorin e pogradecit ,Byrekun me mish te Kosoves

read more