Bare & Restorante

Baret dhe Restorantet

Baret dhe Restorantet

Baret dhe Restorantet

Search Business

Produktet tona percillen tek klientet nga nje staf profesionistesh ne fushen e krijimtarise se kokteljeve. Ofrojme birra te standarteve Europiane si: Paulaner, Effe, Franceskane, Corona, Peroni, Heiniken. Ofrojme Smothie 100 %

read more

Home Social Club është vendi më i ri në Pazarin e Ri.Një restorant Bistro dhe Gourmet që ofron një menu të pasur me përbërës lokalë të kthyer në ushqime të veçanta për konsumatorët. Nuk mund mos ta përmendim

read more

Ardi Bar Kafe eshte nje nga baret e para ne zonen e Pazarit me nje eksperience 11 vjecare qe ne vitin 2007.  Ze vend ne nje nga vilat me te bukura dhe te vjetra ne hyrje te pazarit te Ri. Ne shoqerine e birres dhe veres mund te

read more

Te Vneshtë mund të shijosh i qetë një gotë verë, duke parë nga dritarja e madhe e katit të dytë Pazarin e Ri, dhe më pas të blesh edhe për familjen apo miqtë, për t’i falënderuar, qoftë dhe thjesht për t’i

read more