CONAD Pazari i Ri

Conad eshte hapur ne dhjetor te vitit2012. Cilesia ,cmimi dhe sherbimet jane tiparet tona dalluese. Pershtatshmeria me kerkesat e klientit vijne show more

Claim this Business

Conad eshte hapur ne dhjetor te vitit2012. Cilesia ,cmimi dhe sherbimet jane tiparet tona dalluese.
Pershtatshmeria me kerkesat e klientit vijne cdo vit ne rritje.
Supermarketi yne ofron shumellojshmeri produktsh me ofertat me te mira ne treg.

No Images To Display