Guida Albania

Guida Albania Activities* -Ne jemi ne terren me me shume se 128 destinacione ne Shqiperi dhe Trevat Shqiptare ,me guida 1/2/3/4/5 ditore si dhe show more

Claim this Business
Guida Albania Activities*
-Ne jemi ne terren me me shume se 128 destinacione ne Shqiperi dhe Trevat Shqiptare ,me guida 1/2/3/4/5 ditore si dhe ekspedita te ndryshme Historiko-Kulturore.
-Vetem ne rrethinat dhe malsine e Tiranes kemi mbi 15 destinacione 1/2 ditore ditore.
-Transportin oftohet me Minibuza dhe Land.Rover 4×4.
-Guidat tona jene te kombinuara me  Outdoor Activities si dhe me:
Histori
Kulture
Aventure
Camping
Ushqim Tradicional
Rock Climbing (certified)
Diving                (certified)
Sporte ekstreme.etje
-Staffi jone (Guidat) tona jane te specializuara dhe te  certifikuar nga M.Turizmit
-Jemi te hapur per cdo lloj bashkpunimi me ju dhe institucionin tuaj.

No Images To Display