Moto Dayang Albania

bicikleta

Dayang Moto Albania me lokacion në Tiranë, është një ndër kompanitë më të mëdha në Shqiperi për shitjen e Motorrave dhe Pjeseve show more

Mon

12:00 AM -

Claim this Business

Dayang Moto Albania me lokacion në Tiranë, është një ndër kompanitë më të mëdha në Shqiperi për shitjen e Motorrave dhe Pjeseve Motorrike.  

Kompania jonë me përvoje në tregun Shqiptar dhe një shtrirje gjeografike në të gjithë shqipërinë ofron Motocikleta të markës Dayang dhe Kymco si dhe pjesë këmbimi për to. Ofrojmë pjesë kembimi Motoçikletash për të gjithë tregun Shqiptarë.

Tek ne do te gjeni bicikleta dhe pjesë këmbimi për Bicikleta për të gjitha modelet dhe cilësitë. Gjithashtu ofrojmë Goma , Kopertona dhe Komardare për Bicikleta dhe Motoçikleta nga Marka Deestone.

No Images To Display