Pasticeri Reka

Pasticeri Reka e themeluar qe prej vitit 1924 ehste themeluar nga Mustafa Reka .Cilesia shija dhe kultura e vecante e sherbimit e ktheu shume shpejte show more

Claim this Business

Pasticeri Reka e themeluar qe prej vitit 1924 ehste themeluar nga Mustafa Reka .Cilesia shija dhe kultura e vecante e sherbimit e ktheu shume shpejte ne pasticerine me te dashur dhe te freguentuar te Tiranes Historiku saj lidhet me llokumet e dasmes se mbretit Zog me 1938 dhe pergatitjet e embelsirave te mbretit Faruk te Egjiptit .Tradita e menuse se embelsirave eshte trasheguar ne breza deri ne ditet e sotme ku nipi I familjes Enes Reka vazhdon ti risjelle ne menyre te modernizuar.