Qendra e Librit per Femije

Qendra e librit për fëmije te Pazari i Ri ofron programe leximi për fëmijën tuaj, shitje të librit për fëmijë me këshillim profesional. show more

Claim this Business

Qendra e librit për fëmije te Pazari i Ri ofron programe leximi për fëmijën tuaj, shitje të librit për fëmijë me këshillim profesional. Edukim mjedisor dhe craft-e. Fëmijët më pranë librit - ky është misioni ynë!

No Images To Display