Offer Category: Blerje

Universal Graphic Design

15% ulje per cdo sherbim dizajni si: logo, flyer, poster, banner, fletepalosje, libra, revist, raporte vjetore, kartevizita Per cdo liber te dizenjuar nga Universal Design ne bashkepunim me botime Muza per shitjen e tyre 20% ulje nga cmimi i kopertines.

view Offer
0

Canta Jona Gjoni

15% deri ne 25% zbritje ne te gjitha produktet. Kohezgjatja e ofertes: Dhjetor 2019 – Janar 2020

view Offer
0

Ergi Fish

15% zbritje per te gjithe prodhimet e detit Kohezgjatja: Cdo te hene.

view Offer
0

Einar Group

10% zbritje per te gjitha produktet (Syze dielli dhe optike, xhama optike) Kohezgjatja: Pa Limit.

view Offer
0

City store electronics

20% zbritje te te gjithe aksesoret celulare. 1000ALL – 3000ALL zbritje per te gjithe gamen e celulareve Kohezgjatja e ofertes Pa limit.  

view Offer
0

Dyqan peshku “Haxhi Haka”

10% ulje për të gjithë produktet Kohezgjatja e ofertes: Cdo të hënë

view Offer
0

Dyqan Mishi – Xhevahir Qordja

8% zbritje ne te gjithe produktet e mishit Kohezgjatja e ofertes Cdo te marte dhe te enjte, pa limit

view Offer
0

Souvenir Kruja

Ulje 15 % per te gjithe mbajtesit e kartes se Pazarit Kohezgjatja e Ofertes Pa limit

view Offer
0

Sami Sinani

Ulje ne produktet e meposhteme Mish vici – nga 700 ne 650 lek /kg Mish qingji – nga 800 ne 750 lek/kg Melçi – nga 650 ne 600 lek/kg Kohezgjatja e Ofertes Cdo dite te Hene , pa kufizim

view Offer
0

Shpetim Karaj

Ulje si me poshte per produktet e mishit : Mish keci 750 lek / kg Mish qingji 750 lek / kg Kohezgjatja e Ofertes Cdo dite te Hene pa kufizim

view Offer
0