Rozafa Restaurant - rozafa

Të gjitha varietetet e pjatave me ushqim deti: pasta, rizoto dhe shumëllojshmëri të peshkut të gatuar në mënyrë të shkëlqyer.show more

Claim this Business

Rozafa Restaurant

0

Ushqim

Business lunch – 600 ALL

-

Sallate jeshile
Spaghetti me fruta deti
Supe Peshku
Uje

-

Kohezgjatja e ofertes:

Cdo te hene dhe te marte
Ora 12:00 – 14:00