THIRRJE PER APLIKIME

THIRRJE PER APLIKIME

 

AADF ka kënaqësinë të shpallë rastin e ardhshëm për të përfituar nga Skema e Mbështetjes së Grantit të Biznesit për investime në Pazarin e Ri të Tiranës. Një Thirrje e Hapur për Aplikime sapo është nisur në bashkëpunim me TID Tirana.

Ne dëshirojmë të ftojmë për bashkëpunim të gjithë individët e interesuar, bizneset dhe sipërmarrësit e rinj, për të investuar në këtë vend popullor dhe fitimprurës.

Aplikuesit e kualifikuar do të mbështeten duke ndarë shpenzimet fillestare të biznesit. Qëllimi i kësaj nisme është inkurajimi i rritjes së qëndrueshme të bizneseve që ofrojnë përvoja unike në Pazarin e Ri të Tiranës. Nëse keni një ide interesante, mos e humbisni këtë mundësi për t’u bashkuar me vendin më trendy të kryeqytetit. Aplikimet do të pranohen deri më 30 Shtator 2019.

Për informacion të detajuar në lidhje me këtë Skemë Mbështetëse, ju lutemi të shkarkoni Thirrjen për Aplikime:

 “Shkarko Këtu

 

post a comment