RRETH TID TIRANA

TID Tirana

TID Tirana

Tashme prej me se nje viti Pazari i Ri eshte bere”Hot Spot “I kryeqytetit.

TID Tirana eshte nje iniciative e Fondit Shqiptaro-Amerikan dhe Bashkise Tirane me qellim zhvillimin ekonomik dhe social-kulturor te Zones se Pazarit te Ri.

Modeli TID percjell nje menyre te re te konceptuarit dhe administrimit te hapsirave publike nepermjet partneritetit publiko-privat.

Qellimi i TID Tiranes eshte zhvillimi i metejshem i turizmit dhe kthimi i Pazarit ne nje magnet per te terhequr me shume qytetare dhe turiste gjate gjithe vitit.

Thirrje per aplikime

Lexo me teper

Manuali i arredimit urban

Shkarko Dokumentin