Bej pazar

Bej Pazar

Bej Pazar

Bej Pazar

Search Business

Une quhem Shqipe dhe ushtroj profesionin e argjendarit prej 35 vjetesh se bashku me ortaken time e cila eshte nje nga argjendaret me te vjetra. Kemi aktivitetin tone ne kete ambjent prane Pazarit te ri. Puna qe bejme eshte pune

read more

Sherbime fotografike, stampim fotosh ne leter fotografike,kanavace,bluza,kapele, pllaka guri, xham,varese celesash,kase telefoni etj.

read more

Prodhime bakri, leshi ne tezgjah, druri, guri dhe kostume tradicionale. Operojme ne treg prej 15 vitesh si artizane ne prodhimin e bakrit gjithashtu pune te ndryshme artizanale si qilimat e Krujes, Kukesit, Elbasanit. Tezgjaku I

read more

Farmaci.

read more

Produkte: qumësht, djathë, gjalpë, dhe reçel.

read more

Bejme riparime te ndryshme unazash, guresh gjithashtu bejme punime te ndryshme.

read more

Agjensia e udhëtimit Verde është një tour operator dhe agjenci udhëtimi, pjesë e Verde Group. Ne jemi të specializuar për ture në Shqipëri, Ballkan, Europe etj. Agjensia jonë është gjithnjë duke zgjeruar dhe forcuar

read more

Peshq dhe zogj. Tek ne do te gjeni te gjithe llojet e peshqeve dhe zogjve per shtepine tuaj. Gjithashtu ushqime per kafshe.

read more

Rakela Huqi .Biznesi operon nga ora 08 00 -22 00 cmime konkuruese per tregun. Ofrojme produkte ushqimore te ndryshme.

read more

Qendra e Kurseve të Artit (instrumente, këndim, vallëzim).

read more