Bej pazar

Bej Pazar

Bej Pazar

Bej Pazar

Search Business

Tirana Express eshte formuar ne vitin 2011 nga nje grup aktivistesh me qellim promovimin e kultures, mjedisit dhe turizmit ekologjik. Tirana express organizon evente te ndryshme te te gjitha llojeve sidomos lidhur me 3

read more

Bizhuteri dhe ora.

read more

Si pjesë historike e Pazarit të Ri dyqani jonë ka filluar funksionimin e tij në vitin 1967 si dyqan me prodhime vendase artizanale. Në vitin 1988 po në mënyrë artizanale filloi prodhimi i kadaifit dhe byrekut. Kjo zgjati

read more

Që nga  Nëntori 2012 e ne vazhdim, agjencia  Alex Travel kërkon të përmirësojë shërbimin, ndërsa zvogëlon kostot e udhëtimit tuaj . Misioni ynë është ofrimi i sherbimeve ne menyre cilesore, korrekte dhe me nje

read more