Business Category: Hotel & Travel

  KUSH JEMI... QENDRA E TRAJNIMIT TË AGJENTËVE TË UDHËTIMIT Sektori i turizmit ofron një rrugë sfiduese dhe emocionuese të karrierës. Kerkesa per turizmin do të vazhdojë të rritet, duke siguruar mundësi

read more

Agjenci udhetimi. Sherbim anketimi. Sherbim pagesash UFT dhe UDSA.

read more

Që nga  Nëntori 2012 e ne vazhdim, agjencia  Alex Travel kërkon të përmirësojë shërbimin, ndërsa zvogëlon kostot e udhëtimit tuaj . Misioni ynë është ofrimi i sherbimeve ne menyre cilesore, korrekte dhe me nje

read more

GFU Exchange & Travel filloi veprimtarinë e saj si një zyrë shkëmbimi valutor dhe agjensi udhëtimesh në 10 tetor 2011. Kompania quhej më parë Sergio Exhange Travel dhe filloi të funksionojë në Prill 2000. GFU ka

read more

Vila Kërçiku, Hotel & Spa, opened on October 27, 2012. The building built in 1935 and entirely reconstructed, is located in the center of Tirana and belongs to the Kërçiku family, which also manages it. The hotel has 7

read more

Udhetoni boten me ne.

read more

Në Tiranë ka lindur një hotel që sjell një qasje të re mikpritjeje tek mysafirët e tij. Lot Boutique Hotel ndërthur arkitekturën e stilit barok me teknologjinë dhe shërbimin më të avancuar. Synimi ynë është të

read more