GFU Exchange & Travel

GFU Exchange & Travel filloi veprimtarinë e saj si një zyrë shkëmbimi valutor dhe agjensi udhëtimesh në 10 tetor 2011. Kompania quhej më show more

Claim this Business

GFU Exchange & Travel filloi veprimtarinë e saj si një zyrë shkëmbimi valutor dhe agjensi udhëtimesh në 10 tetor 2011. Kompania quhej më parë Sergio Exhange Travel dhe filloi të funksionojë në Prill 2000.

GFU ka një staf të kualifikuar dhe profesional që shërben në disa degë të Tiranës dhe jashtë saj

Disa nga shërbimet profesionale që ne ofrojmë janë:

Shkëmbim i monedhave të huaja
Rezervime dhe Bileta për Avione, Detare dhe Autobus
Paketat turistike në të gjithë botën
Makina me qira
Shërbimi Western Union ku mund të kryeni një sërë shërbimesh të tjera në një dritare të vetme, siç janë: o Transfertat - Transfertat e parave, faturat e ujit, dritat, rimbushjet e kartave të telefonit, pagesa të gjobave të makinave, sigurimin e jetës, shëndetin dhe udhëtimin.

Qëllimi ynë kryesor është t'u shërbejmë nevojave të klientëve tanë duke garantuar dhe siguruar një shërbim të shkëlqyeshëm, cilësor dhe profesional.

Mirësevini në zyrën tonë!

No Images To Display