Markata Mish-Peshkut

Markata Mish Peshkut

 

Markata Mish Peshkut

Markata Mish Peshkut

Markata Mish Peshkut

Markata e Mish –Peshkut

Ne c’do pazar qe mbart kete emer nuk mund te mungojne tregtaret e mishit, peshkut dhe produktet e bylmetit. Markata e rijetezuar e Mish-Peshkut ka mbledhur nen catine e saj mbi 40 tregtare te kesaj natyre. Me shpenzime te arsyeshme ju mund te blini peshkun e detit Adriatik, mishin e gjedheve te Alpeve Shqiptare si dhe produktet e famshme bylmetore te luginave jugore te vendit. Ne kete vrazhde nuk mund te mbeten pa permendur dyqanet e sallamerive autoktone EHV, ERDA dhe HAKO.

Daniela Hidri. Biznesi yne tregton produkte deti si levrek, kallamare etj.

read more

Produkte mishi ( mish vici , mish lope , mish i grire dhe nenprodukte te tjera te mishit).

read more

Tregtojme mish vici

read more

Tregtojme mish qingji dhe keci

read more

Sami Sinani Dyqan Mishi. Dyqani jone ka nisur aktivitetin e tij ne vitin 1992 duke vazhduar dhe sot. Sot ky dyqan ka kushte bashkohore dhe tregton mish qingji, mish keci, mish te grire dhe nen produkte te tjera te mishit. Te

read more

Dyqan Peshku Peshk Saranda Gezim Hidri. Dyqani yne operon ne treg prej 27 vitesh. Ne jemi te kenaqur per mardheniet afatgjata qe kemi krijuar me klientet tane, kjo sepse ofrojme produkte me cilesi te larte dhe cmime te

read more

Dyqan mishi Artur Albesi .tregtojme produkte mishit e fresketa bio

read more