Sami Sinani Dyqan Mishi

Sami Sinani Dyqan Mishi. Dyqani jone ka nisur aktivitetin e tij ne vitin 1992 duke vazhduar dhe sot. Sot ky dyqan ka kushte bashkohore dhe tregton show more

Claim this Business

Sami Sinani Dyqan Mishi. Dyqani jone ka nisur aktivitetin e tij ne vitin 1992 duke vazhduar dhe sot.

Sot ky dyqan ka kushte bashkohore dhe tregton mish qingji, mish keci, mish te grire dhe nen produkte te
tjera te mishit. Te gjitha produktet jane te kontrolluara dhe certifikuara. Kushtet dhe sherbimet e
ofruara nga ne sjellin gjithmon kliente te kenaqur.

No Images To Display