Business Category: Markata Mish & Peshk

Produkte mishi ( mish vici , mish lope , mish i grire dhe nenprodukte te tjera te mishit).

read more

Daniela Hidri. Biznesi yne tregton produkte deti si levrek, kallamare etj.

read more

Dyqan Peshku Peshk Saranda Gezim Hidri. Dyqani yne operon ne treg prej 27 vitesh. Ne jemi te kenaqur per mardheniet afatgjata qe kemi krijuar me klientet tane, kjo sepse ofrojme produkte me cilesi te larte dhe cmime te

read more

Dyqan mishi Artur Albesi .tregtojme produkte mishit e fresketa bio

read more