Karta Pazarit

Sanduic – 100 lek Sanduic + uje – 150 lek Sanduic + pije freskuese ( Coca Cola , fanta , Sprite ) – 200 lek Sanduic + birre Peja 033 ml – 200 lek Sanduic + leng portokalli I fresket -250 lek Sanduic + leng frutash I fresket mix -300 lek Brusketa te ndryshme – 150 lek 2 birra Peja me kriko 0,5l + bruskete – 300...

view Offer
0

Souvenir Kruja

Ulje 15 % per te gjithe mbajtesit e kartes se Pazarit Kohezgjatja e Ofertes Pa limit

view Offer
0

The Home Social Club

20% ulje per cdo rezervim nga karta pazarit. Kohezgjatja e ofertes: Pa limit

view Offer
0

Dyqan Mishi – Xhevahir Qordja

8% zbritje ne te gjithe produktet e mishit Kohezgjatja e ofertes Cdo te marte dhe te enjte, pa limit

view Offer
0

Dyqan peshku “Haxhi Haka”

10% ulje për të gjithë produktet Kohezgjatja e ofertes: Cdo të hënë

view Offer
0

City store electronics

20% zbritje te te gjithe aksesoret celulare. 1000ALL – 3000ALL zbritje per te gjithe gamen e celulareve Kohezgjatja e ofertes Pa limit.  

view Offer
0

Einar Group

10% zbritje per te gjitha produktet (Syze dielli dhe optike, xhama optike) Kohezgjatja: Pa Limit.

view Offer
0

Ergi Fish

15% zbritje per te gjithe prodhimet e detit Kohezgjatja: Cdo te hene.

view Offer
0

Rozafa Restaurant

Business lunch – 600 ALL – Sallate jeshile Spaghetti me fruta deti Supe Peshku Uje – Kohezgjatja e ofertes: Cdo te hene dhe te marte Ora 12:00 – 14:00

view Offer
0

Canta Jona Gjoni

15% deri ne 25% zbritje ne te gjitha produktet. Kohezgjatja e ofertes: Dhjetor 2019 – Janar 2020

view Offer
0