verified

Souvenir Kruja

Prodhime bakri, leshi ne tezgjah, druri, guri dhe kostume tradicionale. Operojme ne treg prej 15 vitesh si artizane ne prodhimin e bakrit gjithashtu show more

Claim this Business

Souvenir Kruja

0

Blerje

Ulje 15 % per te gjithe mbajtesit e kartes se Pazarit

Kohezgjatja e Ofertes

Pa limit