verified

Souvenir Kruja

Prodhime bakri, leshi ne tezgjah, druri, guri dhe kostume tradicionale. Operojme ne treg prej 15 vitesh si artizane ne prodhimin e bakrit gjithashtu show more

Claim this Business

Prodhime bakri, leshi ne tezgjah, druri, guri dhe kostume tradicionale. Operojme ne treg prej 15 vitesh si artizane ne prodhimin e bakrit gjithashtu pune te ndryshme artizanale si qilimat e Krujes, Kukesit, Elbasanit. Tezgjaku I Zadrimes, Mjedes, Jubanit gjithashtu tek ne do te gjeni mbulesa tavoline te punuara ne grep, shall mendafshi, qeleshe, porcelani, filigram, servise kafeje, vere dhe ene te ndryshme qe perdoren per sherbim.

No Images To Display