City Store Electronic

Ofrojme telefoni celulare, tableta, laptope si dhe aksesore te ndryshem. Gjithashtu tregtojme me shumice dhe pakice.show more

Claim this Business

City store electronics

0

Blerje

20% zbritje te te gjithe aksesoret celulare.

1000ALL - 3000ALL zbritje per te gjithe gamen e celulareve

Kohezgjatja e ofertes

Pa limit.