Karta Pazarit

Conad Pazari

7 % ulje per te gjithe artikujt Conad

view Offer
0

Ernest Shaba

Ulje 10 % ulje per te gjitha produktet Kohezgjatja e Ofertes Pa kufizim

view Offer
0

Hariz Dumi

Ulje si me poshte per produktet e mishit : Mish vici 650 lek / kg Mish qingji 750 lek / kg Kohezgjatja e Ofertes Cdo dite te Hene pa kufizim

view Offer
0

Gezim Hidri

Ulje 10 % ulje per te gjitha produktet e detit

Ulje 10 % ulje per te gjitha produktet e detit Kohezgjatja e Ofertes Cdo dite te Hene pa kufizim

view Offer
0

Peshk i Eger Shengjini

Ulje 10 % per te gjitha produktet e detit. Kohezgjatja e Ofertes Cdo dite te Hene dhe te Premte pa kufizim

view Offer
0

Hotel Vila Kerciku

Ulje 5 euro nga cmimi I publikuar I dhomes Kohezgjatja e Ofertes Pa limit

view Offer
0

Gelateria & Pizzeria Bell 1

Pica Margarita nga 350 ne 300 lek Akullore Fior di Latte nga 70 ne 50 lek kupa / nga 1.400 ne 1.000 lek / kg Kohezgjatja e Ofertes Pa limit

view Offer
0

Zgara Al Pazar

10 % ulje ne te gjitha produktet e menuse Kohezgjatja e Ofertes Pa limit

view Offer
0

Shpetim Karaj

Ulje si me poshte per produktet e mishit : Mish keci 750 lek / kg Mish qingji 750 lek / kg Kohezgjatja e Ofertes Cdo dite te Hene pa kufizim

view Offer
0

Tirana Fish Sandwich

20% Zbritje ne te gjithe menune!

view Offer
0