Karta Pazarit

Markata e Peshkut Restorant

10% zbritje ne te gjithe produktet e menuse. Kohezgjatja: Pa Limit

view Offer
0

Universal Graphic Design

15% ulje per cdo sherbim dizajni si: logo, flyer, poster, banner, fletepalosje, libra, revist, raporte vjetore, kartevizita Per cdo liber te dizenjuar nga Universal Design ne bashkepunim me botime Muza per shitjen e tyre 20% ulje nga cmimi i kopertines.

view Offer
0

Qendra Performance

15% zbritje per kursin e piktures dhe baletit.

view Offer
0

Pasticeri Luara

10% zbritje per bufene vete-sherbim te kuzhines.

view Offer
0

Nur Meals & More

20% zbritje ne te gjithe menune e “Nur Meals & More” pervec embelsirave dhe pijeve.

view Offer
0

Sami Sinani

Ulje ne produktet e meposhteme Mish vici – nga 700 ne 650 lek /kg Mish qingji – nga 800 ne 750 lek/kg Melçi – nga 650 ne 600 lek/kg Kohezgjatja e Ofertes Cdo dite te Hene , pa kufizim

view Offer
0

Defrim Tafa

Zog Gjerman Nga 200 lek ne  170 lek Djath Dhie    nga 650 lek / kg ne 550 lek /kg Cung pule nga 220 ne 180 lek / kg Fileto pule  nga 450 ne 400 lek / kg

view Offer
0

Gazmend Varrosi

10 % discount nga cmimet e publikuara per te gjithe mbajtesit e kartes se Pazarit * ( me kushtin qe blerja te jete jo me e vogel se 1 kg).

view Offer
0

Gezim Kukaleshi

Mish I grire lope – ulje me 100 lek / kg nga cmimi I publikuar Nga 600 – 500 lek / kg Mish vici – ulje me 100 lek/kg nga cmimi I publikuar Nga 800 ne 700 lek/kg Mish lope – ulje me 100 / lek kg nga cmimi I publikuar Nga 700 ne 600 lek/kg

view Offer
0

Artur Albesi

Ulje si me poshte per produktet e mishit Mish vici 650 lek / kg Mish qingji 750 lek / kg Mish I grire 750 lek / kg

view Offer
0