Offer Category: Ushqim

Tirana Fish Sandwich

20% Zbritje ne te gjithe menune!

view Offer
0

Nur Meals & More

20% zbritje ne te gjithe menune e “Nur Meals & More” pervec embelsirave dhe pijeve.

view Offer
0

Pasticeri Luara

10% zbritje per bufene vete-sherbim te kuzhines.

view Offer
0

Markata e Peshkut Restorant

10% zbritje ne te gjithe produktet e menuse. Kohezgjatja: Pa Limit

view Offer
0

Rozafa Restaurant

Business lunch – 600 ALL – Sallate jeshile Spaghetti me fruta deti Supe Peshku Uje – Kohezgjatja e ofertes: Cdo te hene dhe te marte Ora 12:00 – 14:00

view Offer
0

The Home Social Club

20% ulje per cdo rezervim nga karta pazarit. Kohezgjatja e ofertes: Pa limit

view Offer
0

Zgara Al Pazar

10 % ulje ne te gjitha produktet e menuse Kohezgjatja e Ofertes Pa limit

view Offer
0

Gelateria & Pizzeria Bell 1

Pica Margarita nga 350 ne 300 lek Akullore Fior di Latte nga 70 ne 50 lek kupa / nga 1.400 ne 1.000 lek / kg Kohezgjatja e Ofertes Pa limit

view Offer
0

Sanduic – 100 lek Sanduic + uje – 150 lek Sanduic + pije freskuese ( Coca Cola , fanta , Sprite ) – 200 lek Sanduic + birre Peja 033 ml – 200 lek Sanduic + leng portokalli I fresket -250 lek Sanduic + leng frutash I fresket mix -300 lek Brusketa te ndryshme – 150 lek 2 birra Peja me kriko 0,5l + bruskete – 300...

view Offer
0