Xhevahir Qordja – Dyqan Mishi

Shenasi Dishnica, Tirane, Shqiperi, Pazari i Ri

Claim this Business

Dyqan Mishi – Xhevahir Qordja

0

Blerje

8% zbritje ne te gjithe produktet e mishit
Kohezgjatja e ofertes

Cdo te marte dhe te enjte, pa limit