Markata Mish-Peshkut

Markata Mish Peshkut

 

Markata Mish Peshkut

Markata Mish Peshkut

Markata Mish Peshkut

Markata e Mish –Peshkut

Ne c’do pazar qe mbart kete emer nuk mund te mungojne tregtaret e mishit, peshkut dhe produktet e bylmetit. Markata e rijetezuar e Mish-Peshkut ka mbledhur nen catine e saj mbi 40 tregtare te kesaj natyre. Me shpenzime te arsyeshme ju mund te blini peshkun e detit Adriatik, mishin e gjedheve te Alpeve Shqiptare si dhe produktet e famshme bylmetore te luginave jugore te vendit. Ne kete vrazhde nuk mund te mbeten pa permendur dyqanet e sallamerive autoktone EHV, ERDA dhe HAKO.