Travel Agent – training center Albania

  KUSH JEMI... QENDRA E TRAJNIMIT TË AGJENTËVE TË UDHËTIMIT Sektori i turizmit ofron një rrugë sfiduese dhe emocionuese të show more

Claim this Business

 

KUSH JEMI...
QENDRA E TRAJNIMIT TË AGJENTËVE TË UDHËTIMIT

Sektori i turizmit ofron një rrugë sfiduese dhe emocionuese të karrierës. Kerkesa per turizmin do të vazhdojë të rritet, duke siguruar mundësi të shkëlqyera për ata që kanë aftësi të duhura.
Trajnimi eshte i përshtatshem për:

 • Per ata që dëshirojnë të hapin agjencite tyre të udhëtimit ose 
 • Per individet qe deshirojne te punesohen ne  agjencitë turistike, operatorët turistikë dhe kompanitë ajrore.

Misioni:

Misioni yne eshte tu ofrojme experiencen , ti ndihmojme ata te arrijne objektivat e tyre personale dhe profesionale.

Stafi yne perpiqet vazhdimisht të ofrojë cilësi, vlerë dhe fleksibilitet nëpërmjet programeve tona.

Mesazh nga stafi

Eshte kenaqesi e jona , t'ju mirepresim ne QENDREN PROFESIONALE Travel-Agent-Training-Center-Albania

Ju premtojme se do te merrni njohurite e duhura per te qene nje profesionist ne industrine e turizmit

Trajnuesit

Trajnuesit ne qendren tone jane te kualifikuar, me experience dhe njerez te perkushtuar t’ju ndihmojne te arrini objektivat tuaja. Ata jane te gatshem te ndajne experience e tyre nder vite me ju.

 

ÇFARE OFROJME...
Trajnimet ofrohen  ne 2 dege :

 1. Travel-Agent-Training-Center-Albania ( Qendra e Trajnimit të Agjentëve të Udhëtimit )
 2. Microsoft Office

 

Dega 1

Travel-Agent-Training-Center-Albania ( Qendra e Trajnimit të Agjentëve të Udhëtimit )

Sektori i turizmit ofron një rrugë sfiduese dhe emocionuese të karrierës. Kerkesa per turizmin do të vazhdojë të rritet, duke siguruar mundësi të shkëlqyera për ata që kanë aftësi të duhura.

Trajnimi eshte i  përshtatshem për ata që dëshirojnë të hapin agjencite tyre të udhëtimit ose te kene mundesi te punesohen ne  agjencitë e udhëtimit, agjencitë turistike, operatorët turistikë dhe kompanitë ajrore.

Programi mesimor eshte i perbere nga  9 module të kurseve të Menaxhimit të Agjencive të Udhëtimit. Programi është i miratuar nga  Ministria e Financave dhe Ekonomise Drejtoria e Politikave te Punesimit dhe Aftesimit Profesional.

 1. Menaxhimi i agjencise
 2. Industria e turizmit
 3. Njohuri te biletarise ( ticketing )
 4. Paketa turistike
 5. Guida turistike / Gjeografia turistike
 6. Komunikimi me klientin / Marketing
 7. Terminologjia aeroportuale
 8. Microsoft excel
 9. Siguracione

 

Dega 2 

Microsoft Office

Ky trajnim zhvillohet per t’ju dhene njohuri te pergjithshme te programeve baze te kompjurit. Per tu familjarizuar dhe te jene perdorues te programeve baze qe do u vine ne ndihme ne cdolloj  pune administrative.

Ky trajnim eshte ideal per :

Studentet qe deshirojne te punesohen ne industrine e turizmit

Punonjesit te cilet ndeshen cdo dite me perdorimin e detyrueshem te kompjutrit

 

Pasqyra e moduleve :

 1. Word
 2. Excel
 3. Power Point

Oret e mesimit

 • Orari i paradites do te jete :  09:00AM – 12:00AM
 • Orari i pasdites do te jete :    17:00PM- 20:00PM
 • Plotesuese : Disa kurse mund te ofrohen 

Informacion :

Qendra e trajnimit do te jete e hapur gjithe vitin, pervec festive zyrtare kalendarike.

Administrata eshte e hapur cdo dite.

 

No Images To Display