Lot Boutique Hotel

Në Tiranë ka lindur një hotel që sjell një qasje të re mikpritjeje tek mysafirët e tij. Lot Boutique Hotel ndërthur arkitekturën e stilit show more

Claim this Business

Në Tiranë ka lindur një hotel që sjell një qasje të re mikpritjeje tek mysafirët e tij. Lot Boutique Hotel ndërthur arkitekturën e stilit barok me teknologjinë dhe shërbimin më të avancuar. Synimi ynë është të bëjmë biznes nëpërmjet klientëve të lumtur!
Investimi afatgjatë për komfort deri në detaje siguron një eksperiencë të përsosur akomodimi ndërkohë që stafi i trajnuar profesionalisht dhe i përqendruar tek shërbimi ndaj klientëve, do t’ju bëjë të ktheheni sërish. Vizioni i hotelit është të përshtatë shërbimet ndaj çdo nevoje të klientëve duke ofruar komfort, profesionalizëm dhe mirësjellje ndaj secilit prej tyre. Ne na pëlqen t’i shohim sa më shpesh mysafirët tanë. Këtë mundohemi ta arrijmë duke i befasuar ata vazhdimisht nëpërmjet tejkalimit të vazhdueshëm të pritshmërive të tyre.
Vizitoni Tiranën, vizitoni Lot Boutique Hotel
Ju do të befasoheni!

No Images To Display