Alex Travel Agency

Që nga  Nëntori 2012 e ne vazhdim, agjencia  Alex Travel kërkon të përmirësojë shërbimin, ndërsa zvogëlon kostot e udhëtimit tuaj show more

Claim this Business

Që nga  Nëntori 2012 e ne vazhdim, agjencia  Alex Travel kërkon të përmirësojë shërbimin, ndërsa zvogëlon kostot e udhëtimit tuaj .
Misioni ynë është ofrimi i sherbimeve ne menyre cilesore, korrekte dhe me nje kosto konkurruese ne treg. Te tejkalojme pritshemerite e klienteve tane.

Perse  Alex Travel?
Planifikimi i një udhëtimi ne ditet e sotme, mund të jetë konfuz dhe kërkon kohë. Alex Travel jo vetëm që rregullon mënyrat e ndryshme të udhetimit, por gjithashtu mund të jetë në gjendje t'ju kursejë ne kosto, ne rezervimeve të hershme. Tarifa speciale, dhe këshilla gjate gjithe udhëtimit taj.

 Alex Travel ofron një shërbim më të mirë, më të shpejtë dhe më të përballueshëm nga sa mund ta bëni vetë.

Pershkrimi i Agjencise

Alex Travel ofron shërbime  për të gjitha nevojat tuaja të udhëtimit.
Kur Alex Travel organizon udhëtimin tuaj, ju ndiheni të sigurt se po merrni nje sherbim nga profesioniste. 

Sherbimet tona jane :

 

  • Biletaria ( ajrore,tokesore,detare)
  • Rezervim hoteli
  • Paketa turistike ( grup  dhe individuale)
  • Siguracione ( udhetimi, makine, jete) 
  • Makina me qira
  • Transferta
  • Eskursione
  • Evente ( seminare,konferenca,trajnime )

 

 

Oret e operimit ne zyre:

Agjensia jonë e Udhëtimit është e hapur çdo ditë nga:

E hënë - e shtunë, përfshirë pushimet.

Nevojat dhe kerkesat  e klientëve tane , jane prioriteti yne.

No Images To Display