Bej pazar

Bej Pazar

Bej Pazar

Bej Pazar

Search Business

Qe prej vitit 1997, Argjendari Carkanji ka percaktuar nje standart te larte ne prodhimin e bizhuterive ne Shqiperi. Me nje dyqan gjithashtu dhe ne zonen e Pazarit te Ri, Carkanji e ka pasuruar zonen me larmishmeri dhuratash per

read more

Rakela Huqi .Biznesi operon nga ora 08 00 -22 00 cmime konkuruese per tregun. Ofrojme produkte ushqimore te ndryshme.

read more

Qendra e Kurseve të Artit (instrumente, këndim, vallëzim).

read more

Agjenci udhetimi. Sherbim anketimi. Sherbim pagesash UFT dhe UDSA.

read more

Tirana Express eshte formuar ne vitin 2011 nga nje grup aktivistesh me qellim promovimin e kultures, mjedisit dhe turizmit ekologjik. Tirana express organizon evente te ndryshme te te gjitha llojeve sidomos lidhur me 3

read more

Bizhuteri dhe ora.

read more

Si pjesë historike e Pazarit të Ri dyqani jonë ka filluar funksionimin e tij në vitin 1967 si dyqan me prodhime vendase artizanale. Në vitin 1988 po në mënyrë artizanale filloi prodhimi i kadaifit dhe byrekut. Kjo zgjati

read more

Që nga  Nëntori 2012 e ne vazhdim, agjencia  Alex Travel kërkon të përmirësojë shërbimin, ndërsa zvogëlon kostot e udhëtimit tuaj . Misioni ynë është ofrimi i sherbimeve ne menyre cilesore, korrekte dhe me nje

read more