Tirana Express

evente kulturore

Tirana Express eshte formuar ne vitin 2011 nga nje grup aktivistesh me qellim promovimin e kultures, mjedisit dhe turizmit ekologjik. Tirana show more

Claim this Business

Tirana Express eshte formuar ne vitin 2011 nga nje grup aktivistesh me qellim promovimin e kultures, mjedisit dhe turizmit ekologjik.

Tirana express organizon evente te ndryshme te te gjitha llojeve sidomos lidhur me 3 drejtimet e mesiperme.