Mish Gici Geni

Si pjesë historike e Pazarit të Ri dyqani jonë ka filluar funksionimin e tij në vitin 1967 si dyqan me prodhime vendase artizanale. Në vitin show more

Claim this Business

Si pjesë historike e Pazarit të Ri dyqani jonë ka filluar funksionimin e tij në vitin 1967 si dyqan me prodhime vendase artizanale.
Në vitin 1988 po në mënyrë artizanale filloi prodhimi i kadaifit dhe byrekut. Kjo zgjati deri në vitin 2006 vit në të cilin dyqani jonë ndërroi profil. Nga viti 2006 e deri më tani ambjenti jonë u kthye në një Restorant tradicional ku tregtohet mish gici i pjekur në zgarë dhe nën produktet e tij. Në Restorantin tonë do të gjeni mish të freskët që vjen cdo ditë nga ferma. Përgatitja dhe pjekja në mënyrë artizanale e qofteve na bën mjaft të veçantë, këto shoqërohen me birrë të freskët dhe verë shqiptare.
Klientela familjare ambjenti i ngrohtë dhe miqësor na bën krenar. Jeni të mirëpritur në Restorantin tonë “Mish Gici Geni”.