Bej pazar

Bej Pazar

Bej Pazar

Bej Pazar

Search Business

EHV Kompania EHW operon që nga viti 1992 në sektorin e përpunimit të mishit dhe prodhimeve te sallameve e proshutave. Gjatë këtyre viteve është afirmuar si prodhuesi më i madh dhe më i rëndësishëm në tregun

read more

''EINAR GROUP ALBANIA'' Eshte perfaqesuese e kompanise me te njejtin emer (Einar Group) me qender ne Budapest Hungari . Einar group eshte pronare e disa markave si: Sover, Avanglion, Polar Glare, Ozzie,

read more

Furre Buke Albjon. Ofrojme per klientet tane me nje experience shume vjecare prodhime brumi, emblesira, biskota etj,

read more

Dyqan Peshku Peshk Saranda Gezim Hidri. Dyqani yne operon ne treg prej 27 vitesh. Ne jemi te kenaqur per mardheniet afatgjata qe kemi krijuar me klientet tane, kjo sepse ofrojme produkte me cilesi te larte dhe cmime te

read more

Librari, suvenire, fotokopje.

read more

Produkte mishi dhe mish pule i pjekur ne hell.

read more