Bej pazar

Bej Pazar

Bej Pazar

Bej Pazar

Search Business

Dyqan për riparimin e biçikletave të përdorura.

read more

‘KRIK KRAK’ është një kompani e krijuar me vizionin e produkteve në përpunimin, ambalazhimin, etiketimin e frutave të thata si dhe shpërndarjen e tyre në tregun shqiptar dhe jashtë vendit. Prej më shumë se 6

read more

Pasticeri Reka e themeluar qe prej vitit 1924 ehste themeluar nga Mustafa Reka .Cilesia shija dhe kultura e vecante e sherbimit e ktheu shume shpejte ne pasticerine me te dashur dhe te freguentuar te Tiranes Historiku saj lidhet

read more

EHV Kompania EHW operon që nga viti 1992 në sektorin e përpunimit të mishit dhe prodhimeve te sallameve e proshutave. Gjatë këtyre viteve është afirmuar si prodhuesi më i madh dhe më i rëndësishëm në tregun

read more

''EINAR GROUP ALBANIA'' Eshte perfaqesuese e kompanise me te njejtin emer (Einar Group) me qender ne Budapest Hungari . Einar group eshte pronare e disa markave si: Sover, Avanglion, Polar Glare, Ozzie,

read more