Krik Krak - ME TE MIRET NE TREG

‘KRIK KRAK’ është një kompani e krijuar me vizionin e produkteve në përpunimin, ambalazhimin, etiketimin e frutave të thata si dhe show more

Claim this Business

‘KRIK KRAK’ është një kompani e krijuar me vizionin e produkteve në përpunimin, ambalazhimin, etiketimin e frutave të thata si dhe shpërndarjen e tyre në tregun shqiptar dhe jashtë vendit.
Prej më shumë se 6 vitesh, ‘KRIK KRAK’ prodhon produktet e tij me logon ‘KRIK KRAK’ mbështetur në teknologjinë më bashkëkohore dhe moderne si dhe trajnimet e njëpasnjëshme te stafit të kësaj kompanie. Kjo gjë ka bëre të jemi më të mirët në treg dhe të vazhdojmë të kërkojmë cilësi maksimale. Idetë e reja në përgatitjen dhe paketimin e produkteve tona, stafi i shkëlqyer dhe i specializuar si dhe shumë vite eksperiencë në treg, ka bërë që kompania jonë të ketë një prestigj dhe besueshmëri tek konsumatorëet e saj vit pas viti. Të gjitha prodhimet tona janë të shëndetshme dhe të mire kontrolluara nga institucionet përkatëse, garancia e produkteve eshte vlere e jona.