EHV Kompania EHW operon që nga viti 1992 në sektorin e përpunimit të mishit dhe prodhimeve te sallameve e proshutave. Gjatë këtyre viteve show more

Claim this Business

EHV Kompania EHW operon që nga viti 1992 në sektorin e përpunimit të mishit dhe prodhimeve te sallameve e proshutave. Gjatë këtyre viteve është afirmuar si prodhuesi më i madh dhe më i rëndësishëm në tregun shqiptar. Në bazë të suksesit të EHW qëndron zgjedhja e mishit që përpunon, pjesa më e madhe e të cilit sigurohet nga fermerët vendas dhe pjesa tjetër nga firmat më të njohura të industrisë së mishit në Europë, nga vende si Italia, Gjermania apo Hungaria. Ky mish bëhet pjesë e recetave të përgatitura me kujdes nga specialistë të njohur të prodhimit të sallameve dhe proshutave, duke përdorur përbërësit dhe erzat natyrale më cilësore nga tregu europian. Gama e produkteve përfshin sallamet dhe proshutat me mish derri, viçi apo pule.

No Images To Display