Bej pazar

Bej Pazar

Bej Pazar

Bej Pazar

Search Business

Gastronomi (bulmet, prodhime bio)Prej vitit 2005 kemi sjelle per klientet tone produktet me te mira Shqiptare te bylmetit,  te prodhura me qumesht te fresket nga kullotat e zagorise, Cajupit e Progonatit. Tek ne do te gjeni

read more

Conad eshte hapur ne dhjetor te vitit2012. Cilesia ,cmimi dhe sherbimet jane tiparet tona dalluese. Pershtatshmeria me kerkesat e klientit vijne cdo vit ne rritje. Supermarketi yne ofron shumellojshmeri produktsh me ofertat me

read more

Peshq dhe zogj. Tek ne do te gjeni te gjithe llojet e peshqeve dhe zogjve per shtepine tuaj. Gjithashtu ushqime per kafshe.

read more

Farmaci.

read more

Produkte: qumësht, djathë, gjalpë, dhe reçel.

read more

Qe prej vitit 1997, Argjendari Carkanji ka percaktuar nje standart te larte ne prodhimin e bizhuterive ne Shqiperi. Me nje dyqan gjithashtu dhe ne zonen e Pazarit te Ri, Carkanji e ka pasuruar zonen me larmishmeri dhuratash per

read more

Rakela Huqi .Biznesi operon nga ora 08 00 -22 00 cmime konkuruese per tregun. Ofrojme produkte ushqimore te ndryshme.

read more

Qendra e Kurseve të Artit (instrumente, këndim, vallëzim).

read more