Neptune

Neptun nisi aktivitetin në vitin 1993, si një dyqan I vogël dhe modest në buleveradin kryesor të Tiranës. Sot Neptun njihet si kompania lider show more

Claim this Business

Neptun nisi aktivitetin në vitin 1993, si një dyqan I vogël dhe modest në buleveradin kryesor të Tiranës. Sot Neptun njihet si kompania lider në tregun e pajisjeve elektronike dhe teknologjike I shtrire në gjithë Shqipërinë me një rrjet prej 26 dyqanesh. Në tregun e pajisjeve elektronike dhe teknologjike ofron për konsumatorin një gamë të gjerë produktesh nga markat më të njohura dhe prestigjoze në tregun botërorë. Këtu përmendim BEKO, SAMSUNG, LG, APPLE, SONY, BOSCH, PHILIPS, TEFAL, ROWENTA, HUAWEI, HAMA, BRAUN.

Nga këto marka Neptun ofron një larmi të madhe produktesh si: elektroshtëpiake të mëdha dhe të vogla, Televizorë dhe audio video, pajisje të kujdesit personal, informatike dhe telefoni, pajisje argëtimi etc.