Universal Graphic Design

Studio grafike “Universal” është një studio, e cila shpreh në mënyrë profesionale nëpërmjet kombinimit të tipografisë, ilustrimit, show more

Claim this Business

Studio grafike “Universal” është një studio, e cila shpreh në mënyrë profesionale nëpërmjet kombinimit të tipografisë, ilustrimit, fotografisë dhe shtypit artin e paraqitjes grafike. Stafi ynë i pajisur me aftësi të plota krijuese dhe me një përvojë shumëvjeçare formëson projekte unike, të dallueshme e të kuptueshme për publikun e gjerë. Ajo çfarë na bën të dallueshëm është veçantia e teknikës, idetë e origjinale, cilësia dhe respektimi i afateve. Për çdo të interesuar që kërkon bashkëpunimin me studion tonë, ne ju ndihmojmë në: ideim grafik të ilustrimeve të librave shkollorë dhe artistikë, faqosje, grafikë reklamuese, si: 

- postera,

- fletëpalosje,

- kartëvizita, 

- banera, 

- logo, 

- ndjekje e procesit të shtypit, Kurse individuale ose grup për mësimin e programeve të design-it, Redaktime gjuhësore, Etj.

 Ju mirëpresim

Nr: +355695808016

Email:universalgraphic.al@gmail.com

No Images To Display