FED INVEST

banke

SHKK FED Invest eshte nje institucion financiar I ndertuar mbi parimin e koperatives. Misioni yne eshte qe te ofrojme game te gjere produktesh dhe show more

042 251910

Rruga “Qemal Stafa”, Tirane, Pazari i Ri

https://www.fedinvest.al/en/

Claim this Business

SHKK FED Invest eshte nje institucion financiar I ndertuar mbi parimin e koperatives. Misioni yne eshte qe te ofrojme game te gjere produktesh dhe sherbimesh financiare me qellim rritjen e perfshirjes financiare dhe reduktimin e pergjithshem te varferise. Ne operojme me teknologji bankare moderne. Aktualisht FED Invest mbulon te gjithe territorin e Shqiperise dhe ne total jane 64 dege ku ofrohet nje sherbim I shpejte, I sigurte dhe transparent.