Business Category: Eat & Drink

Nje restorant me vetë shërbim a la carte me ushqime tradicionale shqiptare dhe italiane, embelsira dhe furrë buke.

read more

Të gjitha varietetet e pjatave me ushqim deti: pasta, rizoto dhe shumëllojshmëri të peshkut të gatuar në mënyrë të shkëlqyer.

read more

Gatime tradicionale.

read more

Mulliri i vjeter te Pazari i Ri.

read more