Business Category: Eat & Drink

Sophie Caffe eshte nje brand Shqiptar i krijuar ne Shtator te vitit 2013. Sophie eshte kthyer si nje shtepi per klientet tane, pervec familjes, punes dhe shkolles, kjo ne saje te komoditetit, sherbimit dhe produkteve

read more

Restorant me gatime tradicionale.

read more

Ergi Fish Dyqani i peshkut ka mbi 19 vite qe operon ne tregun e peshkut. Vecantia e dyqanit eshte cilesia e mire e produkteve qe ofrohen dhe sherbimi i klientit.

read more

Biznesi i sherbimit te kafes dhe produkteve te barit nisi ne vitin 2014 dhe ishim nder te paret ne fushen e kafeterise ne zonen e Pazarit te Ri perpara rinovimit te qendres dhe reabilitimin te saj nga Bashkia. Biznesi nisi si nje

read more

Zgara Al Pazar u hap me 26 tetor 2017 ne Pazarin e Ri te Tiranes. Ushqimi yne eshte shume i shijshem dhe porcionet e bollshme. Ofrojme nje sherbim shume te mire dhe cmime konkuruese. Tek ne do te gjeni prodhime mishi te

read more

Pasticeri Reka e themeluar qe prej vitit 1924 ehste themeluar nga Mustafa Reka .Cilesia shija dhe kultura e vecante e sherbimit e ktheu shume shpejte ne pasticerine me te dashur dhe te freguentuar te Tiranes Historiku saj lidhet

read more

Ardi Bar Kafe eshte nje nga baret e para ne zonen e Pazarit me nje eksperience 11 vjecare qe ne vitin 2007.  Ze vend ne nje nga vilat me te bukura dhe te vjetra ne hyrje te pazarit te Ri. Ne shoqerine e birres dhe veres mund te

read more

Restorant Tradita ofron gatime tradicionale te tryezes Tiranse si tava dheu pish te pjekur. Tek ne do te gjeni kuzhinen qe zevendeson shtepine tuaj.

read more

Te Pazari Ri Fast Food, Shija me e re ne Pazar! Best food taste in town!

read more

Produktet tona percillen tek klientet nga nje staf profesionistesh ne fushen e krijimtarise se kokteljeve. Ofrojme birra te standarteve Europiane si: Paulaner, Effe, Franceskane, Corona, Peroni, Heiniken. Ofrojme Smothie 100 %

read more