Business Category: Eat & Drink

Ne L'osteria Restaurant do te gjeni specialitetet unike te pastave te fresketa antipasta risoto me baze peshku dhe mishi.

read more

Lengje frutash, akullore dhe krepa.

read more

Te Vneshtë mund të shijosh i qetë një gotë verë, duke parë nga dritarja e madhe e katit të dytë Pazarin e Ri, dhe më pas të blesh edhe për familjen apo miqtë, për t’i falënderuar, qoftë dhe thjesht për t’i

read more

Home Social Club është vendi më i ri në Pazarin e Ri.Një restorant Bistro dhe Gourmet që ofron një menu të pasur me përbërës lokalë të kthyer në ushqime të veçanta për konsumatorët. Nuk mund mos ta përmendim

read more

Yummy Tirana eshte nje nga bizneset me te reja te Pazari i Ri. Duke ofruar lengje te ndryshme frutash, akullore, waffle me cokollaten belge te mrekullueshme etj. Yummy eshte kthyer ne nje vend te preferuar per klientet e Pazarit

read more

Bar coffe –Snacks

read more