Vnesht’

Te Vneshtë mund të shijosh i qetë një gotë verë, duke parë nga dritarja e madhe e katit të dytë Pazarin e Ri, dhe më pas të blesh edhe show more

Mon

09:00 PM - 09:30 PM

Tue

09:00 AM - 09:30 PM

Wed

09:00 AM - 09:30 PM

Thu

09:00 AM - 09:30 PM

Fri

09:00 AM - 09:30 PM

Sat

09:00 AM - 09:30 PM

Sun

09:00 AM - 09:30 PM

069 254 4992

Rruga Shenasi Dishnica, Tirane, Pazari i Ri

Claim this Business

Te Vneshtë mund të shijosh i qetë një gotë verë, duke parë nga dritarja e madhe e katit të dytë Pazarin e Ri, dhe më pas të blesh edhe për familjen apo miqtë, për t’i falënderuar, qoftë dhe thjesht për t’i gëzuar me varietetet e verërave, që nuk i gjen në asnjë market tjetër në Tiranë, shoqëruar nga produkte të përpunuara në kushte shtëpie nga disa ferma të tjera, të cilat janë kontaktuar nga investitoret për të ekspozuar dhe shitur produktet e tyre artizanale në ambientin e tyre.