The Home Social Club

Home Social Club është vendi më i ri në Pazarin e Ri.Një restorant Bistro dhe Gourmet që ofron një menu të pasur me përbërës lokalë të show more

Tirane

Claim this Business

Home Social Club është vendi më i ri në Pazarin e Ri.Një restorant Bistro dhe Gourmet që ofron një menu të pasur me përbërës lokalë të kthyer në ushqime të veçanta për konsumatorët. Nuk mund mos ta përmendim shijen e mrekullueshme të verës si shoqëruesen më të dashur të ushqimit të mirë. The Home Social Club ka krijuar tashmë një standard të lartë të ambientit të rehatshëm dhe ushqimit të shijshëm